luni, 10 martie 2014

Montare plasa fibra de sticla

In acest video vom urmari aplicarea plasei din fibra de sticla pe un perete din BCA. Cum se aplica gletul peste plasa din fibra de sticla pe pereti pe care a fost aplicat in prealabil.


Plasa din fibra de sticla la sul; Fixarea plasei cu adeziv peste placa de polistiren.

O solutie ar fi sa aplicati o solutie antimucegai pe perete inainte de montarea . Din ce cauza doriti sa inglobati plasa din fibra de sticla in masa tencuielii ? Aplicarea gletului primul strat cu plasa din fibra de sticla - Idei Amenajariideiamenajari. Pagini similaremai 20- Glet cu plasa din fibra de sticla, cum se aplica glet, aplicarea gletului primul strat, recomandare glet de interior, cum se gletuieste.

In cazul in care lucrezi si pe colturi sau le ferestre ai grija ca inainte de a fixa plasa din fibra de sticla sa montezi coltarele specifice.

Montarea diblurilor presupune marcarea punctelor in care acestea urmeaza a fi fixate si. Plasa din fibra de sticla se aplica pe directie verticala prin apasare.


Diblurile se montează după întărirea mortarului adeziv Baumit de. Cu trecerea timpului si mai ales daca fereastra pe care se afla montata plasa de insecte este supusa.


Foarte important este faptul ca pe colturile casei trebuie montate profile de colt (din PVC sau metalice) cu plasa din fibra de sticla. Montat stalp teava metalica gard buc de la pret Montat panouri.


Aplicat masa spaclu+ plasa fibra sticla+strat tinci+finisat mp pret Aplicat amorsa . Profilul de soclu se montează după ce s-a trasat orizontalitatea pe suprafaţa . Montat tevi bucatarie ( Pexal, Cupru, PPR ). Plasa pentru fatada din fibra de sticla, Sarcina de rupere. Produsele companiei noastre se difera prin simplitatea la montare si rezistenta inalta de uzura.