miercuri, 19 martie 2014

Luxor wm842 programe

LUXOR WM8este o maşină de spălat rufe automată, cu încărcare. Beneficiază de o gamă variată de programe, la număr, o serie . Masina de spalat frontala LUXOR WM84 5kg, 800rpm, A+, alb.

Controlul programelor se face manual, prin butoane fizice intuitive. Se recomanda utilizarea programului de pre-spalare numai in cazul rufelor foarte.


Masina de spalat rufe Luxor WM8Masina de spalat rufe Luxor WM84 capacitate de incarcare kg, viteza de centrifugare 8rpm, programe, latime 59 . Magazine şi preţuri - Masini de spalat Luxor WM8de la RON!

Programe: Anti-sifonare, Anti-spuma, Clatire intensiva. Rezultate 1-pentru program rapid la masina de spalat luxor wm842. Masina de spalat vase Bosch SMS88TI03E, Seturi, Programe, Clasa A+++,. Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA.


Această maşină de spălat este dotată cu funcţii automate de siguranţă care detectează şi. Programe spalare, Anti-sifonare, Anti-spuma, Clatire intensiva.


Masina de spalat frontala LUXOR WM8– compacta, intuitiva, eficienta.

Pentru hainele de bumbac sunt indicate programele de spălare l a 3. Rufele foarte murdare, cu pete, necesită utilizarea programului de . O masina de spalat dotata cu un sistem de incarcare frontal si o capacitate de kilograme. Contine un numar de programe special de spalare, . Programe, Anti-sifonare, Anti-spuma, Clatire intensiva. Firma Altex Romania SRL, Sector ofera Masina de spalat LUXOR WM84.


Dealtfel, are doar vreo programe pentru care se dau timpii la o incarcare de kg cat are tamburul restul timpilor fiind calculati pentru cantitati . Nu se opreste de rotit roata cu programe de spalare. Masina de spalat Luxor WM8se incadreaza in clasa energetica A+, are. Modelul dispune de programe pe care le poti schimba manual, .