joi, 6 martie 2014

Ce inseamna cand visezi soareci si pisici

Visul in care apar soareci are semnificatii total opuse fata de visul in care apar sobolani. Soarecii sunt simbol al agilitatii, al finetii si al . Daca visezi soareci in casa, inseamna ca rudele sau prietenii apropiati te vorbesc pe la spate si uneltesc impotriva ta.

Ce înseamnă când visezi şobolani sau şoareci, dar si alte articole te. Ceea ce înseamnă că şoarecele în vis, deşi nu este a fel de nociv şi. Explicatii pentru visul pisica, vezi ce reprezinta daca ai visat pisica.


A visa ca aveti ochi de pisica inseamna ca sunteti capabil sa va gasiti drumul prin intuneric si sa.

Explicatii pentru visul soarece, vezi ce reprezinta daca ai visat soarece. Totodata, soarecele alb in vis reprezinta si o viata frumoasa, limpede si fara foarte . Afla ce inseamna cand visezi pisici si de ce trebuie sa fii atenta in mod special la acest vis cu semnificatii importante! La prima vedere, un vis cu soarece pare sa simbolizeze afaceri slabe si pierderi banesti, insa totul depinde . Atunci când visezi un şoarece mort înseamnă că nu permiţi unor probleme mărunte să te.


Pe de alta parte, atunci cand visezi ca te ataca o pisica, ti se poate. Daca visezi o pisica neagra inseamna ca te indoiesti de intuitia ori.


Se spune ca daca visezi cum iti umbla sobolani prin casa inseamna ca te pandesc dusmani rai, necrutatori.