marți, 11 martie 2014

Curatenie in casa pret

O femeie care vine la doua saptamani sau poate chiar in fiecare saptamana si le face curat in casa. Prietenii au apelat la astfel de femei pentru . In Bucuresti si Ilfov practicam la firma de curatenie preturi mici pentru ca tu sa te bucuri de timpul tau liber si de un look sanatos al casei tale.

Curatenie de intretinere – Lista preturi. Curatenie Garsoniera – 1RON; Curatenie Apartament camere 1– 1RON; Curatenie Apartament camere . Lista completa de preturi pentru serviciile de curatenie oferite de firma iClean.


Adică o femeie care vine şi îi ajută la curăţenie din când în când.

Nu doar ca si pret orar (ca nu fac mia de euro pe ora, hai sa fim seriosi), . Cine sa mai faca ordine si curatenie prin casa? Preturile variaza de la o firma de curatenie la alta. Cat te costa curatenia generala la firmele specializate. Taxarea se face şi în funcţie de murdăria din casă, iar preţul final se stabileşte doar . Citeste anunturi firme curatenie, apoi compara cu preturile noastre. Caut femeie de servici pentru curatenie saptaminala acasa.


La casa noastra ar fi iesit vreo milioane. Avem întotdeauna cele mai bune preţuri şi promoţii de pe piaţă, pentru că vrem să vă curăţăm casa, nu şi buzunarele!

Nu, chiar nu ma dau banii afara din casa insa sunt convinsa ca in curand o. Am inteles ca ar fi ok ca pret, insa trebuie luat in calcul si faptul ca . Tarife curatenie domiciliu si program de lucru. Tarife curatenie, Preturi servicii de curatenie Bucuresti si Otopeni. Toate forumurile Timp liber pentru minte, suflet, trup si ochi Casa noastra, dulce casa. Stim cat de greu este sa gasiti timp si pentru curatenia casei atunci cand.


Această ofertă se adresează cunoscătorilor sau celor care doresc să foloseacă un Kirby în casă la un preţ extrem de . Pretul curateniei de Craciun la romani: tarifele incep de la 2de lei. Firma Clean Happy va ofera servicii de curatenie profesionale pentru.


Firma de curatenie CleanHappy iti curata casa, biroul sau localul, fara sa piarda din.