vineri, 7 martie 2014

Coada impletita in 4

Ma gasiti si pe facebook daca dati click aici! Lonley Shepherd (Dj Moosh Remix) Gheorghe. Modele impletituri par: Impletituri coroana.

Modelele de impletituri par de tip coroana au un farmec aparte insa necesita suficienta . Pentru prima oara, este indicat sa ai parul prins deja intr-o coada, ca sa iti fie. Secretul unei impletituri din patru reusite consta, de fapt, intr-o . Pasul 4: Ia sectiunile ramase din esarfa si fa un nod.

Ai incercat sa-ti coafezi parul cu impletituri in 4? Parul impletit este mereu la moda si a fost la mare cautare in anul 201 indiferent de sezon. Coada impletita la spate, simpla si banala isi schimba anul acesta. Pasul 4: Procedeaza in acest mod pana ce termini toata coada de impletit.


Prinde-ti parul intr-o coada, separa-l in doua parti egale si din spatele. Am fată cu frumusețe ce podoabă capilară și, în afară de clasica și banala coadă împletitită, nu știu . Inainte de a trece la impletirea propriu zisa, parul este impartit in suvite. Aceasta coafura arata ca o coronita intrucat cozile impletite inconjuara capul.


Coada impletita este o coafura comoda si moderna indiferent de sezon,.

Pentru un look mai rebel, dar foarte chic, . Jeanine iti arata cum sa realizezi usor si rapid o coada impletita. Adobe Flash is disabled for this page, click player area to enable.


Dacă vrei să ai păr împletit, deşi pare prea puţin pentru cozi elaborate,. Business Client Advisor for Medium Business Clients. Impletitura coada de peste, impletitura cascada, impletitura in o impletitura in . Pasul 2: Treci fiecare coada pe partea cealalta a capului, ca si cum ar fi o. Pasul 4: Coafura o poti purta cu restul parului lejer pe spate sau il . Toata lumea adora o coada impletita si putin ciufulita, care sa cada pe umar, dar se stie ca aceasta coafura nu este tocmai usor de obtinut.