luni, 17 martie 2014

Firme foraj petrolier

Lista de firme romanesti in sectiunea Servicii - Foraj Petrolier , Marin , Constructii. Utilaje și echipamente de foraj, pentru producția de petrol și gaze naturale.


Comercializeaza:- Instalatii de foraj pentru sonde.

Rezultate pentru Foraj Petrolier în Ploieşti ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul a firmelor cu sediul în Ploieşti care oferă Foraj . Cea mai mare majorare de capital operată de o firmă străină în. Piaţa de foraj petrolier se îndreaptă către o stagnare în acest an,. Această firmă americană de servicii petroliere publică lunar statistici privind .

ACFR este membră a Asociaţiei Internaţionale a Contractorilor de Foraj – IADC, a Societăţii Internaţioanle a Inginerilor de Petrol – SPE, ambele cu sediul în . Foraj Expert este o firma cu capital integral privat, care realizeaza urmatoarele. Noi producem echipamente de foraj petrolier, dar nu avem activitati de foraj.


Opt firme de taxi din Bucuresti, amendate cu milioane de lei . O firma americana a adus 9de milioane de dolari in Romania; O tara. Profesor Avram Lazar Univeritatea Petrol Gaze. Simulare Foraj Universitatea Petrol Gaze.


Conduc o firma de foraj ( pana la 3m) - geologe geotehnica . Firma foraje alimentare cu apa piloti forati cauta inginer mecanic maistru cu. Informaţiile de contact (email, telefon, fax, adresa) ale firmei Foraj Sonde Sa precum şi informaţiile detaliate (bilanţ, dosare, mărci, etc) sunt accesibile membrilor . TM Drill este o companie privata, având 1 capital romanesc, care oferă servicii de foraj, convenţional sau dirijat onshore, pentru industria de petrol şi gaze, . Suntem deschisi la colaborari cu firme de foraj din Romania in cadrul . Harta perimetrelor de explorare și exploatare petrolieră a fost publicată,.


GEOROMSERVICES PRODUCTION S R L este o firma cu o vasta.