miercuri, 26 martie 2014

Folie transparenta foisor pret

Pret - RON fara TVA, Pret cu TVA, Adaug in cos. Folie pvc transparenta cristal, grosime 0. FOLIE TRANSPARENTA SISTEM CAPSE SI BUTONI.

Rulou Plastic transparent pentru inchideri de terase, foisoare ,pergole, gradina. Rulou transparent copertina plastic verticala pentru terase, foisoare,.


Folia transparenta este termosudata cu banda de rigidizare pentru rezistenta mecanica. Pret pentru modelul rulou transparent simplu, fara carcasa si ghidaje laterale.

Se folosesc pentru: Inchideri Terase; Inchideri Foisoare; Inchideri Balcoane. Descoperiti inchideri terase la preturi reduse (produse). Executam inchideri terase, foisoare cu folie transparenta provenienta Grecia; Materialul este . Comercializam folii transparente inchidere terase, balcoane , foisoare.


Pereti transparenti cu rulare pe tambur, ideali pentru foisoare, terase, restaurante, cafenele si alte spatii cu deschideri variate. Dimensiunea necesara a peretelui este realizata prin lipirea transparenta a foilor de cristal.


Pentru a afla pretul produsului puteti cere o cotatie de pret direct de pe pagina de . Pereti transparenti cu rulare pe tambur, ideali pentru foisoare, terase,. Consolele de mijloc sunt utilizate pentru a micsora distanta dintre doua folii de cristal .

Folia este special concepută pentru închiderea spaţiilor verticale şi. Folie transparenta cu capse si bride pentru inchidere foisor sau inchidere terasa. Pentru alte localitati pretul montajului poate sa difere in functie de distanta. Tags: bride prelata, capse prelata, inchidere foisoare, prelata transparenta. Sunt in special recomandate pentru foisoare sau terase particulare. Se pot fabrica pe orice dimensiune, prin lipirea transparenta a mai multor folii.


Folosim pentru inchiderea teraselor folie transparenta (plastic transparent) de mm grosime. Preturi inchideri terase plastic transparent 0. Firma producator plastic transparent foisoare.