vineri, 14 martie 2014

Montare plafoniera w8

Acest articol prezinta modalitatea de schimbare a plafonierei originale cu o plafoniera de Passat W8Informatiile oferite aici au scop informativ si . Golf V JettaIan 2013Plafoniera Golf polaritati fire? Golf IV BoraMar 2012Lumina de interior de la W- Passat B5Mar 2006Plafoniera noua, lumini interior si proiectoare, modificari.

Mai 2004Mai multe rezultate de la vwforum. Sunt LEDuri rosii si albastre care se monteaza pe plastic ca are si surub. Pagina 207postăriMai 2014Diagnoza,Activari,Switch-uri usa,LED-uri,montare BC.


Imagini pentru montare plafoniera w8Raportați imaginiVă mulțumim pentru feedback.

Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Montare plafoniera Wcu lumini ambientale pe Golf 4. SET Plafoniera WPentru VW Golf IV BORA Passat B3BG VW Polo SKODA SEATPlafoniera WBej cu lumina ambientala si butoane luminate in rosu.


Nu am facut poze, dar e mega usor de montat, trebuie doar tras inca un + din blocul de lumini ca sa aprinda butoanele si ledurile de iluminare . Montare CALCULATOR DE BORD – schimbare clustere (ceasuri), pe masini. Montare CALCULATOR DE BORD – schimbare clustere (ceasuri), pe masini fara. Plafoniera Passat Wpt golf bora, ocatavia leon A- 2Lei, Accesorii si.


Plafoniera Wcu lumina ambientala si suport de ochelari pentru golf 5. Golf MkIV - Montare plafoniera Passat W- vwForum.

Pagina di - Montata Plafoniera W- inviati in Impianto elettrico, elettronica: Ciao a tutti, oggi ho trovato il tempo per montare la plafoniera. Di seguito tutto il neccessario per montare la plafoniera della Passat W8. In caso di macchina SENZA tettucio apribile i codici sono i seguenti : PLAFONIERA . Vindea cineva de pe un forum vecin, plafoniera Wcu aproximativ 2ron.


Nici macar nu le vezi, fiind montate mai in profunzime. I-am comandat si o plafoniera Wcu lumini ambientale (si botoanele luminate in verde).