joi, 13 martie 2014

Leykom productie publicitara

Mcor ARKe - prima imprimanta 3D desktop full-color din lume Arlon Silver Chrome Heat at work! Placi aluminiu, panouri publicitare, decoratiuni interioare. Tabla din aluminiu lisa, tabla din aluminiu striata, finisare lisa, finisare neteda, .

In aceasta subcategorie puteti gasi: hartii transfer, folii transfer, folii transparente, transfer grafica. Sunteți în căutarea unor soluții originale și inovatoare pentru industria creativă, dar nu numai?


Surse de alimentare pentru sisteme de iluminat LED.

Material PVC flexibil si translucid de calitate superioara. Material PVC flexibil cu grad optim de translucenta. Produse, materiale si accesorii pentru decorari auto, vehicule, masini, decorari geamuri, semne, grafica, signalistica, semne luminoase, casete luminoase, . Placi acrilice cast, cu grad ridicat de difuzie a luminii.


Placi acrilice cast turnate, metalizate pe ambele fete.

Hartie foto lucioasa pentru printuri la calitate superioara. Hartie multivalenta pentru printarea mesajelor publicitare. Autocolant lucios pentru aplicatii publicitare. Autocolant lucios pentru aplicatii pe termen . Folie autocolanta pentru laminarea foliilor perforate. Folie autocolanta pentru laminare la rece. Laminator compact pentru laminare la rece.


Laminator profesional pentru laminare la rece. Import si distributie la nivel national, materiale productie publicitara si utilaje pentru .