luni, 31 martie 2014

Reteta suberek

Reteta Suberek din categoria Mancaruri cu carne. Cei mai mulţi dintre noi probabil că asociază suberek-ul cu vacanţele la mare întrucât este o plăcintă tradiţională.


Ingrediente pentru aluat: -faina : 8grame -apa calduta :3sau 3ml -sare-lingurite.

Iata o reteta delicioasa de Suberek, originara din Dobrogea. Ingrediente aluat: Un kg de făina, un ou, apă şi sare.


In zona dobrogei sunt foarte multi turci si am vorbit cu un numar destul de mare de oameni si toti au zis. Dar de când n-ai mai mâncat un șuberek bun, așa cum se face în Dobrogea?

Cel mai bun Ratatouille, dupa reteta lui Jamie Oliver:. Intr-un castron se pune faina,sarea si uleiul. Se adauga cate un pic de apa calduta si amestecam pana obtinem un aluat nici prea tare nici prea moale.


Daca stie cineva cum se face suberek-ul ca la mama lui, acasa, va roooggggg. Subscriu si eu cerintei anima_diei pt o reteta de suberek. Asan Pervin a adus bucataria tatareasca la MasterChef, .