luni, 31 martie 2014

Calcul acoperis 4 ape

Calculator acoperis in patru ape - aplicatie ce va permite sa calculati singur necesarul de tigla metalica pentru un acoperis in patru ape. Va recomand sa folositi acest calculator doar in scop informativ.


Acest tool va permite sa calculati suprafata ce.

Numerotarea apelor acoperisului s-a facut cu cifre albe inscrise in cercuri albastre. Aplicand formulele de calcul al suprafetei unui trapez sau triunghi, rezulta ca . Nu garantam acuratetea rezultatelor, pentru un calcul corect va rugam contactati un reprezentant vanzari.


Calculator suprafata - solutii pentru acoperis cu tigla metalica, tigla ceramica, sisteme pluviale, ferestre de mansarda si folie anticondens in Roman si Neamt.

Hidroizolatie material (asfalt, material pentru acoperis) de metri patrati. Auvent este distribuitor tigla metalica si producator accesorii pentru acoperis, sisteme pentu colectarea apei pluviale, elemente de fixare si etansare. Vă rugăm introduceti cotele acoperişului pentru calcularea ofertei!


Proiect de sarpanta in ape realizat cu RoofCon TrussCon. Presupunand ca acoperisul este unul in patru ape simplu, asezat pe o casa in forma de dreptunghi, pentru a afla exact suprafata lui trebuie . Se incepe prin masurarea inaltimii zidului la inceputul pantei, care in exemplul nostru . Prezentul calculator genereaza automat un necesar de materiale si implicit o oferta.


Lor le-a iesit o suprafata de acoperis de 2mp,care mie mi se pare cam mare. De a0011în forumul Instalatii canalizare, statii de epurare ape uzate .

Un acoperiş standard în ape are o pantă de 45°. Pentru a modela un astfel de acoperiş: Creaţi o placă în .