vineri, 14 martie 2014

De ce miros hainele in dulap

Hainele din dulap ar trebui să miroasă mereu a proaspăt şi a curat. Mirosul închis şi stătut se formează din cauza amestecului de umiditate şi praf. Dacă hainele miros urât când le scoţi din dulap, e cazul să iei .

Miros de mucegai in haineAug 2011despre haine ! Fie miroase greu dinzonele de scurgere de la cadă sau chiuvetă, fie din dulapul cu haine sau pantofi. Mirosurile se pot scoate uşor dacă ştii la . Hainele din dulap ar trebui să miroasă mereu a proaspăt şi a curat, dar,.

Ce sa folosesc pentru haine ca sa prinda un miros placut cat timp le tin in dulap. Este vorba de saculeti mici asezati in dulapurile cu haine sau in sertare. Continutul acestora e usor de preparat si difuzeaza un miros fin . Am locuit noi o perioada la gazda si de la un dulap de acolo ne-am pricopsit cu un miros neplacut al hainelor.


S-a intamplat o o singura data ca sa faca mucegai in dulap + sub pat. A trebuit sa treaca mult timp pana sa-mi dau seama. Pune câteva crete în dulap și vor absorbi umezeala, care ar putea astfel.


Elimina mirosul de fum din haine și alte articole cu foi de uscător. Vrei ca hainele din dulapuri sa nu prinda un miros neplacut si nici laneturile sa nu fie mancate de molii?

Gunoiul, bucataria, sifonierul, dulapul cu incaltaminte, animalele,. Daca hainele miros urat cand le scoti din sifonier, e cazul sa actionezi. Puneti balsam de rufe in pantofi si dulap.


Acesta va absorbi mirosul de haine vechi. Pentru un alt odorizant de dulap, puneti o bucata de cedru . Mai ales că acestea îndepărtează doar mirosul, nu şi cauza care îl. Dacă dulapul cu haine din lemn e cel care emană un miros greu, cumpără . Nu pune hainele murdare inapoi in dulap, vor da un miros de “statut” intregului dulap. Stiu ca pare o regula fireasca, insa uneori, din greseala, . Pentru curăţenie, împrospătarea aerului din casă ori a hainelor nu este.


Hainele care stau mult timp în dulap pot căpăta un miros specific, de învechit şi stătut.