marți, 11 martie 2014

Palete electrice tantari

Denumire produs: paleta electrica Produs in Taiwan Aplicabilitate: interior si in. Produse asemănătoare cu Paleta muste insecte paleta electrica anti insecte cu descarcare electrica.


Paleta electrica reincarcabila pentru muste si tantari.

Te-ai saturat sa alergi prin casa cu perna dupa tantari? Te-ai saturat sa mazgalesti peretii cu tantari striviti? Paleta electrica pentru tantari si insecte functioneaza prin electrocutarea.


Comandati acum Paleta electrica pentru tantari si.

Paleta anti insecte cu ultrasunete functioneaza prin electrocutarea insectelor la nivelul fileului electrificat. Alimentarea se face cu doua baterii AA, neincluse in . Paleta electrica pentru tantari si insecte functioneaza prin electrocutarea insectelor la nivelul fileului electrificat.


Paleta anti insecte este ideala pentru a distruge . Bratara anti-tantari din materiale naturale. Paleta electrica impotriva insectelor Cum functioneaza: Paleta functioneaza prin.


Puteti distruge majoritatea insectelor zburatoare: tantari, muste, molii, albine, . Determinat de prieteni, un barbat se risca si pune limba pe o paleta anti-tantari cu curent electric. Dispozitiv portabil de ucis insecte,tantari,molii sau muste cu descarcare electrica si ultrasunete.

Paleta electrica anti-insecte functioneaza cu. Paleta electrica Swatter Se furnizeaza cu baterii de 1. Cautare: “Aparat electric anti insecte” pe eMAG.


Daca trecem de prima sperietura, cand dupa zgomotul produs de arcul electric, am vazut si lumina respectiva, deci, . Vezi fisierul Linge paleta electrica anti-tantari pe tare. Determinat de prieteni, un barbat se risca si. Detalii produs: Paleta electrica anti tantari functioneaza prin electrocutarea insectelor la nivelul fileului electrificat.


Recomand sa fie intuneric noaptea cu becul stins paleta are un beculet si. Dispozitiv impotriva insectelor cu ultraviolete si soc electric.


Aparat anti tantari Buzz Zapper cu lampa uv leduri, gratar care ucide.