luni, 3 martie 2014

Garantii gorenje

Organizatorul campaniei promotionale “ANI GARANTIE. Contact Service 03Telefon Call center.

Procedura de solutionare a reclamatiilor Procedura de solutionare a reclamatiilor. Pentru garantie va rugam apelati service-ul autorizat la : 0344. Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri am creat un sistem propriu de preluare, .

Lista de Service-uri Gorenje din Romania. Toate produsele Gorenje, de la aparatele electrocasnice mari (cum ar fi cu certificatul de garantie) şi este valabilă numai dacă certificatul de garanţie este . Programul Ani Garantie Bosch-Siemens masini de spalat rufe. CAMPANIE GORENJE ANI GARANŢIE CONFORM . ANI GARANTIE PENTRU PLITE SI CUPTOARE INCORPORABILE GORENJE.


Campania se desfasoara in perioada august - septembrie 2016. Societatea dispune de personal tehnic autorizat calificat pentru coordonarea si executia lucrarilor de service in garantie si post – garantie. Unitati service autorizate pentru Gorenje JudeţOraşFirmaTelefon AlbaALBA IULIAPOLLSTAR COMPANYY0258-825.


Cu o traditie de peste ani in sfera inovatiei, designului si tehnologiei, Gorenje vine in intampinarea clientilor sai cu o campanie promotionala . Oferim garantie pentru orice lucrare efectuata de specialistii nostri. Intervenim in maxim de ore de la primirea comenzii din partea . Vrem să-i facem pe oameni să gândească și să zâmbească. Regulamentul campaniei ANI GARANTIE GORENJE.


Reparatii masini de spalat GORENJE ,aragaze,cuptoare la domiciliul clientului in BRASOV. Reparatii cu personal calificat pentru : Whirlpool, .