marți, 4 martie 2014

Ciclide africane inmultire

Am nevoie de cateva sfaturi in legatura cu inmultirea ciclidelor africane de malawi intrucat la o depunere anterioara nu am avut rezultatele . Ciclide Africane - Sfaturi - posted in Cichlidae: Va salut decizia de a incepe un acvariu de ciclide. In primul rân ciclide africane sunt apreciate pentru coloritul lor frumos.

Ciclidele africane sunt prolifice, fiind usor de inmultit. Ciclidele africane sunt recunoscute ca fiind niste pestii cu proliferabilitate crescuta.


O aspect aparte la ei este purtatul oualor . In alta ordine de idei: atentie la combinatia ciclide americane (Parrot) cu ciclide africane (Caeruleus), parametrii apei sunt diferiti!

Ciclidele Africane infrumuseteaza acvariile din Europa si America de. Alte Ciclide africane din lacul Tanganyika sau americane, cum sunt speciile Apistogramma, isi depun icrele intr-o cavitate sau o mica grota, uneori in plafon.


Nu stiu exact periodicitatea inmultirii la aceasta specie,insa cred ca,daca va. In cazul ciclidelor africane un ph de 7-si o duritate de gh. Este o specie foarte popuară printre iubitorii de ciclide africane dar nu și foarte răspândită în special din.


Origine: Lacul Malawi, Africa Familia: Cichlidae Subfamilia: Pseudocrenilabrinae Habitat: pe langa stanci, in zone cu multe alge, la nivelele superioare ale . Inmultire: In perioada de inmultire pestii devin foarte agresivi, de aceea se recomanda separarea lor in vederea. Aulonocara Firefish ciclide africane pereche.

Un aspect aparte la ei este gestatia bucala ,o . Deoarece vad ca nu sunt amatori de ciclide americane, o sa incep un post,. Ciclidele africane sunt o specie deosebita de pesti de o frumusete aparte datorita. Masculii ciclidelor africane sunt poligami si de aceea permite o inmultire . Produse asemănătoare cu Pesti acvariu Betta Splenders tineri din inmultire proprie. Pesti de acvariu Pui ciclide africane red zebra.


Ciclidele sunt pesti puternic colorati, de apa dulce, apreciati atat de acvaristii. Mai este cunoscut popular sub denumirea de Cichlid Bijuterie (Jewel Cichlid).