vineri, 23 august 2013

Zoppas industries romania sannicolau mare

Povestea Zoppas Industries România (Z.I.R.) a început din anul 19când și-a stabilit sediul în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiş, Drumul Cenadului 24. Zoppas Industries este lider mondial in productia de rezistente electrice.

Fabrica de la Sannicolau Mare este printre cele mai mari din lume in domeniu, cu peste . Află date de contact, informaţii financiare, datorii la .

Zoppas Industries Romania îşi desfăşoară activitatea din anul 19şi are sediul în Sânnicolau Mare, Timiş, Drumul Cenadului 2 având ca principal obiect de . Când am înfiinţat Zoppas, aduceam muncitori din Sânnicolau şi satele. Sânnicolau Mare este cel mai vestic oraş al României, cu o populaţie . Zoppas Industries Romania este prezent în România din 19şi are sediul actual in Sânnicolau Mare.


Compania şi-a stabilit ca priorităţi calitatea şi eficienţa . Zoppas Industries Romania recruteaza pe eJobs. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs.


Cel mai mare portal de joburi din Romania. Media evaluarii joburilor firma Zoppas Industries Romania SRL, Romania, Timis - Sannicolau Mare.

Sannicolau Mare, aici unde aveti deschisa Zoppas Industries, este singurul oras din Romania cu somaj zero. Mechanical design engineer Employer: Zoppas Industries Romania SRL Domain: Engineering Job type: full-time Job . In acest moment in Sannicolau Mare sunt aproape 3de slujbe disponibile.


Misterul deseurilor toxice din Romania, care au ajuns in Hong Kong. Am stat in Sannicolau Mare timp de ani si am lucrat la Zoppas Industries . Date de contact, bilanturi, informatii financiare si locul ZOPPAS INDUSTRIES ROMANIA S. Date de contact ale ZOPPAS INDUSTRIES ROMANIA SRL. Informatii de contact pentru ZOPPAS INDUSTRIES . Sânnicolau Mare, Telefon 0238cu Indicații rutiere.


Acesta a infiintat in 19Zoppas Industries Romania la Sannicolau Mare, afacere detinuta de omul de afaceri italian Gianfranco Zoppas.