joi, 22 august 2013

Curiozitati despre padurea musonica

Pădurea ecuatorială se desfășoară de-o parte și cealaltă a Ecuatorului. Pădurea musonică cea mai întinsă este în Asia de Sud și Sud-Est . Puteti gasi foarte multe referate accesand categoriile din partea dreapta despre Padurile musonice din asia.

Uita-te mai jos si o sa gasesti cele mai relevante . Pădurile musonice variabil umede se formeaza datorită diferentierilor de umiditate sau \ tipului de sol? Mediul padurilor umede deschise (tropical umede si musonice). Mediul padurilor umede deschise face tranzitia intre padurile umede dense si .

Padurile musonice se deosebesc de cele ecuatoriale. In anotimpul secetos, cei mai multi dintre arbori isi pierd frunzele. Articole despre plante din padurile musonice. Curiozitati ale Stiintei si vietii Animale si Plante. Specii noi, descoperite in padurea tropicala. Fauna este extrem de bogata si specializata. In zona calda se intalnesc padurea ecuatoriala si padurile musonice.


Pe o cincime din teritoriu se află pădurile musonice. Thailanda sunt foarte răspândiţi pomii fructiferi, arborii tropicali şi bambusul, iar flora .