vineri, 30 august 2013

Intretinere spatii verzi bucuresti

Intretinerea gradinilor in Bucuresti este un serviciu necesar oricui are o gradina. De aceea trebuie actionat in permanenta in directia intretinerii spatiilor verzi . Intretinere spatii verzi de la prestatori servicii, producatori directi prezenti pe Bizoo.

Localitate: Bucuresti Judet: Bucuresti Servicii. Servicii intretinere spatii verzi Max Cherry's . Furnizor de servicii de gradinarit si intretinere spatii verzi In Bucuresti si Ilfov, vine in intampinarea clientilor sai cu pachetul complet de lucrari horticole pentru . TARIFE DE PROIECTARE: Proiectare spatii verzi si sisteme de irigatii: 3- din valoarea lucrarii 2. TARIFE MANOPERA DE AMENAJARE SI INTRETINERE SPATII VERZI. Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti si Ilfov.


Servicii complete de amenajari si intretinere gradini. Amenajari gradini si spatii verzi in Bucuresti si Ilfov, servicii complete de amenajare, de . Proiectare, amenajari, intretinere gradini in Bucuresti si in tara.


Intretinere gradini si intretinere spatii verzi la cele mai bune preturi, consultanta gratuita pentru gradina ta si servicii de calitate. Amenajari gradini Bucuresti sau Ilfov este una dintre cele mai importante companii. Ofer servicii profesionale de amenajare si intretinere spatii verzi si gradini: .