vineri, 16 august 2013

Blat travertin pret

Blat bucatarie Travertin STF041x 6x mm. Detaliile despre pret si stoc sunt afisate pentru judetul: loading. Blaturile din travertin se executa la comanda in functie de dimensiunile d-voastra.

Va rog sa ne contactati telefonic sau prin mail pentru oferta de pret. Blaturi Simeria, Specificatii Dimensiune La comanda Grosime cm Culoare Crem-Bej Tara de Provenienta.


Blaturi marmura la comanda la cel mai bun pret. Blaturile de lucru EGGER sunt ideale pentru o utilizare intensivă, datorită unui Overlay special, care .

Placarile interioare cu travertin polisat Classic sunt folosite la realizarea de scari interioare, pervazuri ferestre, chenare usi, blaturi, a diferitelor forme speciale etc . Iti stam la dispozitie travertin pentru baie sau bucatarie la cel mai ieftin pret! La Piatraonline gasesti travertin pentru placari interioare sau exterioare cu livrare . Blat travertin de la producatori, prestatori servicii, importatori directi prezenti pe Bizoo.


Blaturi de Bucatarie - Blaturi de Bucatarie, F0Travertin preţ: 88. Depozitul Vinca iti propune o gama variata de blaturi din granit la preturi mici. Alege un blat din granit maro, un blat din granit negru sau orice alta nuanta care .