vineri, 30 august 2013

Liliac floare in engleza

Imaginile uimitoare din această temă gratuită Windows sunt unite de nuanțe de violet și mov, sub formă de flori de liliac și brândușe, ceață deasupra unui . Selectaţi corect una dintre flori din limba română corespunzătoare în limba .

Iată o listă în engleză cu numele diferitelor plante, flori și copaci. Traducerea cuvântului liliac în engleză cu fraze şi pronunţie. Această pagină face parte din categoria Dicţionar Român Englez.


Lipsesc: floareFlori de liliac versuri + traducere în Engleză - Lyrics Translatelyricstranslate.

Traducerea cântecului „Flori de liliac” interpretat de Anastasia Lazariuc (Anastasia Lazariuc) din Română în Engleză. Liliacul obţinute în dicţionarul română ​​- engleză la Glosbe, dicţionar online, gratis.


Cauta cuvinte şi fraze milioane în toate limbile. Pagini similareTraducerea acestei pagini(Syringa vulgaris) arbust înalt cu frunze ovale, cu flori plăcut mirositoare, albe sau colorate în diferite nuanțe de violet sau albastru-violet, crescute în formă de . LILIAC - Consultare dictionare pentru limba romana: DEX - Dictionar explicativ.


Arbust înalt cu frunze ovale, cu flori în formă de ciorchine, de culoare violetă sau albă, plăcut mirositoare, cultivat ca plantă ornamentală.