joi, 29 august 2013

Barajul frumoasa

Barajul Frumoasa este un baraj din umpluturi cu prisme de rezistență din balast realizat din materiale locale și nucleu central de argilă, cu o înălțime maximă . Barajul Frumoasa se afla in judetul Harghita. Acesta a fost creat cu o dubla utilizare: pentru a asigura alimentarea cu apă potabilă şi industrială .

Barajul Frumoasa este un baraj cu o inaltime de m si o lungime de 5m, care se afla pe raul Frumoasa. Stiri Botosani Unul dintre cele mai importante baraje din judeţul Harghita este cel de la Frumoasa. Realizat în depresiunea Ciucului, pe pârâul .

Barajul Frumoasa este barajul ce sustine alimentarea cu apa potabila a orasului Miercurea Ciuc in zona muntilor Carpati Orientali. Barajul de la Frumoasa, pescuit la Barajul de la Frumoasa, capturi Barajul de la Frumoasa, GPS Barajul de la Frumoasa, localizare Barajul de . Lacul de acumulare Frumoasa are o adîncime maximă de m şi o capacitate de zece milioane metri cubi de apă.


Barajul de la Frumoasa a fost construit între . Prahova, în cheile “La Tocile” pe Valea Doftanei, se află Lacul Paltinu. Barajul Frumoasa (38m) Barajul Frumoasa a fost construit in 1986. Ridicat în anul 196 barajul este situat pe Transfăgărăşan, unul dintre cele mai frumoase drumuri din România.


Cazare Frumoasa - oferte de cazare în Frumoasa cu tarife, fotografii, numere de telefon, adrese și coordonate GPS. Date de contact, hartă acces, prezentare Lacul De Baraj Frumoasa.

Impresii, comentarii Lacul De Baraj Frumoasa. Citeste recomandarile despre Administratia Bazinala De Apa Olt - Barajul Frumoasa si scrie parerea ta. Afla parerile clientilor si imbunatateste imaginea afacerii . Frumoasa este un baraj cu o inaltime de m si o lungime de 5m, care se afla pe raul Frumoasa, un afluent al Oltului.


Trei persoane au fost rănite într-un accident grav produs joi în jurul orei 14. DN A, în apropierea Barajului Frumoasa. Barajul de la Frumoasa a fost construit intre anii 1980-1986. Studiul scafandrilor amatori este finantat partial din programul de mediu al .