joi, 15 august 2013

Plasa insecte pret metru

Plasa contra insectelor Mosquito 1xm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Insecticide si alte . Cum se masoara plasele de insecte pe balamale.

Exact asa cum este reprezentat in imaginea din stanga, masuratorile pentru o plasa . Comercializam Plase Tantari Insecte: Plase glisante, Plase plisse, Plase tip rulou, Plase cu balamale. Alege din oferte pentru plasa tantari.


Plasa tantari - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Cum fac plase de tantari, plase anti-insecte la pretul cel mai ieftin. Plasele fixe nu se pot deschide, fiind fixate pe un cadru metalic si sunt prinse cu ajutorul unor cleme din PVC. Execut şi montez la comandă plasă ţânţari, insecte - preţ minim ! Perdea plasa anti insecte tantari tintari inchidere magnetica.


Componente necesare pentru fabricarea plaselor de insecte care se monteaza pe tamplarie. Caseta rulou pentru plase de insecte, alb si maro, cu dimensiune de 16si 2400mm.


Cand vine vorba de preturi plase tantari, socoteala de acasa nu se. Motivul principal il reprezinta faptul ca preturile se aplica pe metru patrat .