marți, 27 august 2013

Scaun thonet pret

Scaun foarte vechi din lemn curbat, stil Thonet (mobila veche). Thonet, stantate pe sezut, in stare foarte buna. Se poate asigura transport in Bucuresti si Ilfov contra .

Descriere: Este un scaun curbat, design Thonet, traditional, executat din lemn de fag aburit cu elemente curbate. Scaune thonet de la producatori directi prezenti pe Bizoo.


Mobilier Produse Asemanatoare cu: SET DE SCAUNE THONET LEMN CURBAT RECONDITIONATE VECHI 90-1DE ANI. O scurta istorie a celui mai celebru scaun din lume care s-a vândut în peste de milioane de exemplare.

Afla detalii despre SCAUN THONET si vezi parerile celorlalti. Reduceri, promotii, oferte speciale la Mobila pe ShopMania. Oferte produse si servicii: scaune thonet. Producatori, distribuitori, furnizori - SCAUNE THONET, SCAUNE THONET, S.

Pretul este valabil pentru tapiteria piele sintetica, sezut tapitat, picioare cromate. Este un scaun curbat stil Thonet, traditional, executat din lemn de fag cu elemente curbate aburite. Fotoliu Thonet din lemn curbat, finisaj negru, stofa conform. Scaun Thonet – lemn curbat, culoare nuc, cu sezut si spatar.


Scaun de bucatarie sau pentru bistro, cu cadru cromat si cu sezut tapitat cu stofa . Reconditionari scaune la preturi accesibile si restaurari fotolii. Oferte produse si servicii: scaune de bar thonet. Pretul include TVA si este franco depozit CDA Line. Scaun cafenea bar lemn masiv fag netapitat transport gratuit pret . Structura metalica este prevazuta cu protectii din material plastic.


Forma scaunului THONET ofera posibilitatea „infrumusetarii” asa incat o sala astfel dotata sa . Scaune lemn curbat thonet de la Mobirom din Caransebes CARAS-SEVERIN.