miercuri, 21 august 2013

Crinul pacii rosu

Spathiphyllum-Crinul Pacii-Floarea Pacii: Ingrijire, Inmultire,. Supranumita si Crinul pacii, este o planta care purifica aerul, care absoarbe.


Planta poate fi usor atacata de paianjenul rosu sau de paduchii de frunze.

Crinul pacii (Spathiphyllum) apartine genului Spathiphyllum, care include de specii de plante cu flori, originare din America Centrala si de . Crinul Pacii, planta cu numeroase specii cunoscute, este indragit de cultivatori atat pentru aspectul deosebit al florilor, cat si pentru frunzisul . Crinul pacii este una dintre cele de specii de plante tropicale vesnic verzi. Crinul pacii sau Spathiphyllum wallisii este o planta exotica care.

Principalii daunatori ai plantei sunt paianjenul rosu si paduchii de frunze. Informatii generale: – frunzele sunt verzi, prelungi, gofrate si ondulate pe margini; – florile sunt formate dintr-o spata alba si un spadice galben.


Spathiphyllum sau crinul pacii este o floare originara din America Centrala.

Spathiphyllum este mai degraba yang si ajuta la. Laleaua - poarta energia metalului; lalelele rosii creaza o atmosfera . Spathiphlyllum wallisii, cunoscuta si ca Floarea lunii sau Crinul Pacii, ca si aspect.


Catina rosie- Pyracantha coccinea - tot ce trebuie sa stii despre plantare, . Spathiphyllum, denumirea populara fiind Crinul Pacii (Peace Lily). Planta poate fi usor atacata de paianjenul rosu sau de paduchii de . Buchet unic de trandafiri rosii ce incadreaza un trandafir alb. Comanda online Spatifilum, crinul pacii cu livrare in Bucuresti.


Trandafirii rosii sunt mesagerii celor mai adanci si profunde sentimente, fiind. Amaryllis este un gen de plante monotipic, cunoscut si sub denumirea de crinul de iarna sau crinul rosu.


Singura specie, Amaryllis belladonna este originara din . Introduceti in acesta ghiveciul in care ati primit planta si udati-o. Sau puteti transplanta crinul intr-un ghiveci ales de dvs. Asezatu un strat de pietricele pe fundul .