joi, 22 august 2013

Tocator fructe pentru tuica

Tocator macinator fructe legume 20litri NOU NOUT. Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Tocator manual pentru mere,pere,cartofi,sfecla,bostani etc.

Razatoare tocator legume fructe,mere,bostani,sfecla. Tocator legume fructe Happy Ciop autentic si veritabil din INOX Nou!


Tocatorul electric se poate folosi la tocarea merelor, perelor, sau fructelor in vederea punerii la. Avem tocator electric fructe si legume la cel mai mic pret !

Razator pentru fructe si legume, Tocator fructe, Tocator legume, Maruntire fructe si legume. Tocator de fructe cu motor kW Mecord 26la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Zdrobitoare .

Prunele se pun la fermentat întregi sau zdrobite cu un tocător special cu motor fără . Rezultatele cautarii pentru 'tocator fructe'. Cazan tuicaAccesorii Cazane TuicaRazator Tocator Fructe Legume Manual Kg. Razatorul - Tocatorul are o capacitate de incarcare de kilograme. Descoperiti zdrobitor de fructe la preturi reduse (produse). Masina de tocat fructe, actionata manual, cu o pereche de cilindri tocatori realizati din aluminiu.


Tocator electric de mere, pere si radacinoase : - model electric; - sistem tip disc. Fructele n-apucă să ajungă în piață: sunt cumpărate în avans de către străini! Are un cazan de făcut țuică unde deja produce pentru apropiați și rude. Așa că eu le bag printr-o tocătoare și după aceea le pun la . Tocatorul electric se poate folosi la tocarea merelor, perelor, sau fructelor in vederea punerii la macerat pentru tuica sau palinca si nu numai.


Tocator manual de mere pere fructe cu disc cu cutite (Suceava, Romania).