marți, 27 august 2013

Aparat tuns caini andis

Masini de tuns profesionale marca ANDIS SUA, dotarea indispensabila atat pentru frizerie canina cat si pentru tuns caini in conditii casnice. Cutite pentru masini de tuns Andis , Oster , Aesculap , Moser sau Wahl din aliaj metalic sau metalo-ceramica, diverse tipuri si dimensiuni, rezistenta si . Masini de tuns profesionale, tuns caine, tuns catei si pisici, etc.

Gama vasta de masini pentru tuns animale ANDIS SUA, cutite si accesorii pentru masini de tuns . Cutite masina de tuns animale, compatibil cu masinile de tuns profesionale Andis , Oster , Aesculap , Moser sau Wahl. O gama vasta de masini de tuns animale, cutite si accesorii pentru masini de tuns animale.


Masina Profesionala aparat de tuns caini si pisici Zoofari New.

Masina aparat tuns pisici si caini Zoofari Machine original. Aceasta masina cu motor puternic, o singura viteza. Compatibila cu toate tipurile de cutite Andis, . Aparatele de tuns sunt indispensabile in saloane si frizerii canine, spitale, clinici si. Masina de tuns pentru caini, Andis AGCSuper Speed cu viteze visul . Masina de tuns caini, foarfeca magazine, preturi, oferte.


Comparati preturile magazinelor online la Masini de tuns caini, foarfece gasiti cel mai mic pret, . Masina de tuns pentru caini, Andis AGCSuper Speed cu viteze visul oricarui groomer, avand peste 40de rotatii pe minut.