vineri, 30 august 2013

Plante care aduc ghinion in casa

Evită, însă, combinarea a plante, întrucât aduc ghinion. Iată în continuare o listă cu ce plante aduc ghinion în casă și de care e bine să vă feriți.


Poate că nu ştiţi că unele plante care împrospătează aerul în jurul lor sunt şi „sponsori generoşi ” care aduc belşugul în casa voastră.

Tradiţia spune că magia grâului a alungat ghinioanele finaciare din familia care . Cu toate astea, nu toate plantele aduc noroc, . Nu există apartament care să nu aibă cel puţin un ghiveci cu flori decorative. Una din cele mai întâlnite plante de apartament era la un moment .

Obiecte care aduc noroc și obiecte care aduc ghinion. O casa fara plante este o casa fara energie, fara viata. Multe plante aduc ghinion doar pentru ca sunt pozitionate necorespunzator in . Despre forta miraculoasa a ierburilor medicinale a auzit oricine.


In schimb, putini sunt cei care stiu că există plante ce aduc noroc la bani. In orice casa este bine sa existe flori pentru ca ele aduc energie si schimba aspectul incaperilor.


Florile taiate proaspat aduc noroc in casa ta. Sunt considerate, in feng shui, ca generatoare de ghinion plantele si florile care au frunzele ascutite, care te .