marți, 13 noiembrie 2012

Patut bebe lemn cu sistem de leganare

Patuturi din lemn Model patut Cu sistem de leganare de la BabyNeeds. Patut bebe din lemn cu sertar si sistem de leganare NOU + saltea noua. Patut din lemn cu sertar si sistem de leganare Wenge.

Patut copii din lemn Hubners Kamilla 120xcm alb. Cumpara Patut din lemn cu sertar si sistem de leganare Wenge online de la eMAG la.


Jucarii, Copii Bebe; Camera copilului; Mobilier camera copilului; Patut . MyKids - Patut lemn Karolina cu sistem de leganare + Saltea - Patut lemn cu sistem de leganare, dotat cu.

Bebe Design - Mobilier camera bebe Clasic Fashion. MyKids - Patut lemn Karolina cu sistem de leganare - Patut lemn cu sistem de leganare, dotat cu sertar de depozitare si suport de saltea reglabil pe nivele. Patuturi lemn 60x120cm, Patut - cu sistem de Leganare 60X120cm - TANITA. Pat cu patru sertare şi legănare sistem silence, din pal si grilaj din lemn.


Patutul copii este prevazut cu un sistem silentios de leganare, care poate fi oprit cu usurinta. Acesta va fi de un mare ajutor in zilele cand micutul dumneavoastra .