luni, 19 noiembrie 2012

Flori de iarna

Ar trebui să iei în considerare plantarea unora din cele plante care infloresc iarna. Aceste plante cu flori îţi vor colora gradina. Hepatica este o floare din familia anemonelor care produce inflorescente de diferite culori, de la alb si roz pana la violet, iarna tarziu sau .

PLANTE CU FLORI PE TIMP DE IARNA - Cele mai cunoscute si mai reprezentative flori pentru lunile de iarna sunt Craciunitele. Alte articole despre: flori craciunita plante plante de interior plante de apartament begonia cyclamen flori iarna flori de iarna florile de . Spanzul (Helleborus niger), Gaultheria (Gaultheria procumbens) si panselutele formeaza un mix simpatic de iarna. Cu aceasta combinatie veti avea flori din .

Florile perene sunt florile care o data ce au fost plantate in gradina rezista mai multi ani la rand. Ele par pierdute toamna, dar in primavara rasar si infloresc din . Camelia (Camellia japonica) Cu frunzele lor mereu verzi si florile care-ti iau ochii, cameliile pot deveni . Mai există şi un soi cu flori albe Campanula portenschlagiana ´White. Deci nu că n-ar rezista la frig, ci că efectele stratului de gheaţă ar .