marți, 27 noiembrie 2012

Modele de gard din scandura

Modele de garduri din lemn,wooden fences. Executam, pe comanda, garduri din lemn finisate cu lac pe baza de apa, de exterior, cu protectie UV. Prin aceasta sectiune va prezentam diferite modele.

BCA,lemn si fier,placări cu diverse material. Servicii, afaceri, echipamente firme Meseriasi - Constructori. Gardurile sunt fabricate din lemn de calitate superioară la prețuri foarte mici. La noi veti gasi astfel de modele de garduri rustice din lemn, de dragul .

Va putem oferi diferite modele de porti, garduri din lemn si balustrade pentru casa dumneavoastra. Gardurile sunt finisate in diferite nuante cu . Oferim o varietate larga de garduri din lemn de calitate superioara, trainice, la cele mai bune. Garduri din lemn pentru delimitare teren ( h 20-m) , sau gardulete pentru gradina sau alte delimitari.


Fences Prodcom este producator de gard din lemn, din brad sau moli la preturi foarte mici, de calitate superioara. Avand o traditie in fabricarea gardurilor din . Din ce in ce mai multe persoane care ne contacteaza sunt interesate de modele moderne de garduri, in special de lemn.