luni, 12 noiembrie 2012

Altoirea vitei de vie in verde youtube

Altoire in verde la pomi - Grafting trees in green - Duration: 6:14. Altoirea in verde 20demo - green grafting 2014. Metode de altoire a vitei de vie la statiunea de cercetare din judetul Alba.

Inca o demonstratie pentru aceasta metoda de altoire. Altoire in verde la pomi - Grafting trees in.


Cea mai ieftină metoda de înmulţire a viţelor constă din altoirea în verde urmată de prăbuşirea viţei de vie. Metoda cea mai ieftina de rezolvare a problemei este altoirea in verde urmata de prabusirea vitei de vie.

Aceasta metoda sta la indemana incepatorilor in ale . Din punct de vedere practic altoirea vitei de vie este o operatie prin care. Altoirea Vitei de Vie Primavara: in Uscat - in Despicatura, Etape de altoire, Usor si la Indemana, Altoire Vie Nobila pe HP POZE.


In vederea obtinerii unor vite nobile care sa ofere strugurii de cea mai buna calitate, trebuie ca la obtinerea butasilor, atat altoiul cat si . A inventat un instrument de altoit viţa de vie. TOP „gameriţe” sexi, interzise pe pentru că şi-au arătat părţile . Prin altoirea în verde cu lăstari proveniţi tot din seră, din aceeaşi. Această tehnologie de înmulţirea a viţei-de-vie prin altoirea în verde . Am vazut pe , un filmuletz din Ucraina sa Rusia (nu stiu limba si e usor sa le incurc) despre altoirea viei direct pe butuc, .

Altoirea in verde a vitei de vie - cepage. Exista multiple modalitati de altoire si realtoire a vitei de vie pe loc.


Altoirea în despicătură este o metodă prin care vă puteţi îmbunătăţi calitatea şi. Se vor folosi ramuri sănătoase ce vor fi altoite pe pomi sănătoşi. Lucrările în verde la vița de vie, la începutul verii. Pentru mai multe informații despre îngrijirea viței de vie, vă recomand acest articol.


Pe tulpina ce a crescut din altoi, deasupra fiecarei frunze a aparut cate un copil. Taierile efectuate la butucii de vita de vie se clasifica dupa mai multe.


Taierile in verde se executa in perioada de vegetatie dupa. La noi in tara ea se foloseste in plantatiile de portaltoi si plantatiile altoi de tip intensiv.