vineri, 30 noiembrie 2012

Panouri gard metalic pret

Preturi pentru GARDURI METALICE de la lei. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Panouri bordurate. Vand buc panou gard scandura metalica presata 25mx5m inaltime.

Avem peste produse in categoria Panouri gar accesorii cu preturi de la 11. Noi iti oferim in toate depozitele din tara diverse tipuri de garduri metalice, usi si porti, inclusiv usi pentru garajul tau, la cele mai mici preturi si de excelenta calitate.


Panou gard metalic de la producatori, importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Sisteme complete pentru realizarea imprejmuirilor: plasa de gard impletita sau sudata, panou de gar stalpi de gard si alte accesorii.

Panouri de gard bordurat zincat si plastifiat. Panorile de gard zincate sunt ideale pentru realizarea imprejmuirilor . Sisteme complete de garduri: plase sudate gar plase gard impletite, innodate, panouri gar gabioane, garduri mobile, porti metalice, plasa sudata. Foto, Co Denumirea, Preţ (lei), Preț cu reducere, Unit. Modele de garduri metalice aflate la oferta!


Pretul este calculat in metri liniari pentru un panou de gard cu o inaltime de 1cm la baza si 130 . Magnius Iasi - confectii metalice fier forjat garduri metalice din teava confectii metalice. Specificatii produs; Livrare si montaj; Preturi; Utilizare; Galerie . Cumpara acum Sisteme pentru garduri si iti facem livrarea direct la santier.

Fii la curent cu preţurile mici LEROY MERLIN! Pretul nu include discount si taxe de transport.


Panourile de gard bordurate se comercializeaza in varianta zincata sau zincate si . Oferte produse si servicii: panouri gard metalic. Producatori, distribuitori, furnizori - GARD METALIC DIN PANOURI BORDURA.


Tinta noastra este calitatea la un pret rezonabil. Categoria de panouri de gard comercializate de catre AMERICASA cuprinde: Panouri.