miercuri, 14 noiembrie 2012

Aparat rozatoare ultrasunete

Dispozitiv cu ultrasunete antirozatoare MiniRepeller la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria DISPOZITIVE . Dispozitivul Duo Pro PestRepeller este o alarma cu ultrasunete folosita pentru a alunga rozatoarele nedorite de pe o anumita suprafata.

Dintre vibratiile sonore care ies din limitele de audibilitate ale urechii omenesti, de un mare interes, din punct de vedere . Oferta de aparate ultrasunete capcane impotriva rozatoarelor anti-rozatoare antirozatoare soareci sobolani dihor. Aparate antirozatoare cu ultrasunete alunga soarecii si sobolanii.


Anti Pasari) cat si aparate anti insecte cu ultraviolete sub marca PEST-STOP.

DUO PRO Pestrepeller este o alarma cu ultrasunete folosita pentru a alunga rozatoarele nedorite de pe o anumita suprafata. Cumpara Aparat cu ultrasunete pentru alungat rozatoarele, Ultrasonic Pestrepeller PS-96 100mp online de la eMAG la pret avantajos.


Pestmaster AG2- Dispozitiv cu ultrasunete pentru uz interior impotriva.

As vrea sa va propun un topic legat de folosirea aparatelor cu ultrasunete pentru rozatoare si dihori. Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor (3mp) - Pestmaster AG3Denumire produs: AG3Producator: Pestmaster (Marea Britanie) Aplicabilitate: acasa . Aparate si dispozitive impotriva insecetelor, rozatoarelor si cainilor la preturi de producator.


Pestmaster AG3- Noul aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si gandacilor. Unicul aparat cu trei boxe, ce emit pe 3grade, oferind cea mai buna . Aparat de indepartarea rozatoarelor cu o mare plaja de baleere a ultrasunetului.


Aparate impotriva soarecilor, sobolanilor, cainilor antisoareci, alarme cu ultrasunete impotriva rozatoarelor pasarilor cartitelor insectelor. Aparate ultrasunete , unde electromagnetice si capcane clasice pentru alungarea tuturor tipurilor de daunatori precusoareci, sobolani, jder, dihor, cartita, etc.