marți, 27 noiembrie 2012

Mop telescopic geamuri

Maner telescopic pentru a ajunge chiar si la cele mai inalte geamuri, 75-1cm. Racleta cauciuc, laveta microfibra, coada telescopica 75cm-130cm, 28cm. Sistem de curatat geamurile de la Vileda.

Mop pentru curatat geamuri, realizat in material tex. Maner telescopic pentru spalat geamuri, aluminiu. Dispozitiv de curatat geamurile Magnetic Window Wizar Dispozitiv pentru.


Stergator geamuri cu maner telescopic Mr.

Racleta cu maner telescopic, Stergator geamuri cu maner telescopic Mr. Mop cu aburi Clatronic, Garantie luni! Set pentru curatarea geamurilor ce se adreseaza atat profesionistilor cat. Curăţitor geamuri Vileda set 2in cu maner telescopic.


Mop cu coadă telescopică, extensibilă până la cca. Mop telescopic pentru geamuri, produs din gama Interior Curatenie.


In loc sa faceti acrobatii pe un scaun, mai degraba folositi acest dispozitiv de curatat . Curatitor (aspirator) pentru geamuri KARCHER WV Plus Karcher se impune pe. OTI Mop plat microfibra cu coada telescopica OTI, 1cm, sistem complet, .

Sistem de curatare special creat pentru geamuri, marca Vileda. Pretul pentru un curatator de geamuri bun. Brat telescopic – pentru a spala geamurile la exterior, vei avea nevoie de un brat mai lung de care sa atasezi curatatorul, prin urmare alege un. Maner telescopic universal pentru toate tipurile de suporturi de mop.


Maner din aluminiu, foarte rezistent, util pentru curatarea geamurilor sau a prafului la . Sisteme de curatare geamuri, raclete profesionale si ustensile de spalat geamuri sau manere. Se poate adapta la coada telescopica sau coada mop normala. Mop microfibra, pentru spalat geamurile, cm. Mop rotativ cu dozator de detergent - Titanik Mop Produse profesionale pentru hotel.


Racleta profesionala din inox pentru geamuri - cm Produse profesionale. Prelungitor telescopic profesional - metri Produse profesionale pentru hotel . Suport pentru mop de spalat geamuri, MARCA TTS ITALIA —CLASA SUPERIOARA.


Ax telescopic aluminiu de 1cm(din buc. de 60cm) cod.