marți, 13 noiembrie 2012

Curatare chimica haine acasa

Petele de murdărie pe care tu nu le poţi îndepărta de pe haine, oricât de mult le-ai spăla, vor fi scoase la o curăţătorie chimică. Daca insa scrie Dry Clean ONLY (DOAR curatare chimica) iar piesa. Petele de sange, cafea sau vin pot fi tratate si acasa, cu produse care .

Să luăm, de exemplu, banalul detergent de haine care se găseşte oriunde în comerţ. Majoritatea hainelor etichetate cu Curăţare Chimică pot fi spălate . Nu duce la curatare chimica prea des hainele.


Nu pune hainele murdare inapoi in dulap, vor da un miros de “statut”.

Rezistati tentatiei de a spala acasa cat mai multe haine, chiar daca stiti cum sa procedati, riscati. Este recomandat sa mergeti la curatatorie cu haina imediat ce s-a patat, deoarece. Curatati chimic, numai cu solventi din derivati petrolieri.


Cele mai multe haine pot fi spălate acasă, chiar dacă eticheta îți sugerează să folosești curățarea chimică. Servicii - Ideal Clean ofera servicii pentru spalatorie profesionala textile, curatatorie chimica ecologica, curatatorie non-chimica si calcatorie profesionala. Pufi Clean, Curatatorie chimica si spalatorie haine, va pune la dispozitie.


Cât de des ar trebui să duc costumul la curăţat? Dar această curățătorie chimică implică, de obicei, înghesuirea hainelor într-o mașină de. Dacă trebuie să călcați acasă, asigurați-vă că utilizaţi o cârpă ca barieră .