marți, 13 noiembrie 2012

Mobila bucatarie baia mare olx

Mobila bucatarie second han scaune bucatarie, perdele, coltare, mese si decoratiuni Baia Mare. Scaune noi din lemn pentru restaurant, sufragerie, bucatarie.


Mobila bucatarie second han scaune bucatarie, perdele, coltare, mese si decoratiuni.

Mobila bucatarie set Nika 1Clasic brwromania. Vand mobila bucatarie+aragaz inox+chiuveta inox cu baterie+hota.

Coltar de bucatarie din lemn masiv cu masa un scaun si suporturi! Mobila bucatarie set Junona Line 2cm brwromania. Prezentari video cu magazine de mobila second hand din Baia Mare. Vand canapea care se si extinde cu perne si cu lada pt a baga lenjeria in star.


Asigura-te ca faci din spatiul de gatit un spatiu confortabil si util prin alegerea mobilierului de bucatarie care ti se potriveste.

Ai oferte pentru Coltar bucatarie, cu preturi bune, Lei. Cumpara Coltar bucatarie cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Buna ziua, Donez corpuri de mobila bucatarie. Posturi vacante Vopsitor mobila Baia Mare.


Găseşti atât garsoniere de vânzare în Baia Mare, cât şi garsoniere de. Descriere imobil: De vanzare spatiu comercial situat. Apartamentul are un hol mare, cameră mare, bucătărie mare (cca mp). Prețul include mobila de bucătărie, aragaz și mașina de spălat.


Donez set masa bucătărie,coltar și scaune. Coltarul are pe o latură 1m 1m pe cealaltă.