miercuri, 21 noiembrie 2012

Irigarea prin picurare a livezilor

Aceasta metoda de irigare a pomilor fructiferi este foarte eficienta deoarece. Agrointeligența vă prezintă cel mai nou sistem de irigare intrat pe piața din. Față de sistemele clasice de irigare prin picurare, Aquaplant .

Instalatii de irigat: tub de picurare cu picurator cilindric, avand grosimea peretelui de mm - mm. Tub de picurare cu durata de viata de pana la ani-1. Va prezentam mai jos avantajele folosirii instalatiilor de irigare prin picurare:.


Robinet pentru fiecare linie de irigare, adică pentru fiecare rând de.

Liniile de picurare racordate la coloana principală care este trasă pe sub . Daca avem irigare prin picurare, noi deja stim ce roada vom primi.

Utilizarea sistemelor de irigare prin picurare reduce consumul de apă şi energie. Este perfectă la cultivarea eficientă a livezilor, viilor, legumelor, a plantaţiilor . Tub de picurare pentru irigarea gradinilor legumelor, florilor, livezilor, vitei de vie, gazonului, instalatii de irigare prin picurare, udare gradini. Lobby pentru irigarea prin picurare Programul de finantare este conceput pentru ani, dar proprietarii livezii nu vor sa se opreasca aici.


Ca pionier si lider global in solutii de irigare prin picurare, Netafim a. Irigarea prin picurare asigura uniformizarea optima a umiditatii solului cu o . Cuvinte cheie: irigaţii prin picurare, energie solară, sistem fotovoltaic, automatizare, monitorizare. Montaj sisteme de irigatii prin aspersare, picurare sau automatizate. Netafim ofera tehnologii avansate si echipamente de irigare pentru:.


Aşa cum arătam în articolele anterioare, folosind irigarea prin picurare . Irigare: sistem irigare prin picurare, tip linie Amnon Drip cu presiune compensata. Mod operare: automat, transmisie wireless. Aplicatii: Linie de picurare versatilă, multifuncţională ; Irigare pulsatorie a serelor, culturilor de legume şi livezilor; Irigare prin picurare .