marți, 27 noiembrie 2012

Pahare unica folosinta cu capac

Cautare: “lada frigorifica auto” pe eMAG. Platesti numai dupa deschiderea coletului.

Producator: Ezetil Model: SFCaracteristici Lada frigorifica fara alimentare. Lada frigorifica auto Mirabelle, termoelectrica, Ezetil E77062 12VLada frigorifica Mirabelle cu alimentare la 12V Capacitate: x 0. Lada frigorifica electrica este ideala pentru alimente si bauturi.

Are o capacitate de L si structura solida si rezistenta. Atlantic Lada frigorifica electrica 24L 12V - Lada ideală pentru alimente şi băuturi!


Lazi frigorifice Lazi frigorifice Atlantic Atlantic Lada frigorifica . Atlantic Lada Frigorifica Electrica l, V , Albastra. De curind am cumparat o lada frigorifica auto made in china SOVO. Functioneaza cu alimentare la V din mufa de bricheta si sunt multumit . Vreau sa achizitionez o lada frigorifica auto pe care sa o car cu mine la drumurile prin tara,padure,pescuit.


Capace plastic orificiu, Horeca Select, 400ml, 1buc. Pahare vending pentru automate de cafea, palete cafea. Pahare carton de la importatori, distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo.


Pahare automate din carton de unica folosinta, tratate antistatic, . Descoperiti pahare carton la preturi reduse (1produse).