vineri, 30 noiembrie 2012

Laleaua referat

Are bulbul ovoid ascutit, de culoare castanie. Clasificare ştiinţifică Regn: Plantae Încrengătură: Magnoliophyta Clasă: Lilliopsida Ordin: Liliales Familie: Liliaceae Gen: Tulipa. Magnoliophyta Clasă: Lilliopsida Ordin: Liliales Familie: Liliaceae Gen: Tulipa Lalele Tulipa, în mod .

Gingasa lalea este una dintre cele mai iubite plante de primvara si a treia cea mai populara planta din lume, dupa trandafir si crizantema. Referatul Laleaua - Agronomie, pentru facultate, uploadat in Biblioteca RegieLive (ID#116059).


Gingasa lalea este una dintre cele mai iubite plante de si a treia cea mai. Laleaua este o planta perena care se inmulteste prin si este .

Laleaua este regina primaverii – Informatii si poze despre lalele. O floare delicata care nu miroase puternic dar ofera o multitudine de culori si . Laleaua Materiale necesare: - coli verzi.


PROIECT DIDACTIC Clasa: a V a Biologie Laleaua referat.

Am si eu nevoie urgent de un referat bun despre o planta ocrotita de lege in Romania Am cautat. Alexandre Dumas în romanul Laleaua neagră.


Genul Tulipa, cunoscut sub denumirea populară de ''lalea'', face parte din familia Liliaceae și cuprinde aproximativ 1de specii bulboase, . Plantă mediteraneană, laleaua pestriţă face parte din familia liliaceelor şi este pusă sub protecţia legii în toate ţările europene. România, înfloreşte laleaua pestriţă - o specie sălbatică, autohtonă, aflată pe lista plantelor pe cale . Gingase, gratioase, multicolore, lalelele ne incanta privirile in fiecare primavara.


Nu s-ar simti la fel sosirea primaverii daca nu ar exista aceste minunate flori. Olanda este un amestec imbietor de traditie, sub forma morilor de vant si a lalelelor si ritmul rapid rapid al vietii europene moderne.


Alexandre Dumas Laleaua neagră UN POPOR RECUNOSCĂTOR La august. Mai exact, ,,mascota” internațională a sărbătorii este laleaua.


Această floare reprezintă primăvara și gingășia, deci trebuie oferită femeilor de . Laleaua pestrita este o specie de planta rara, cu raspandire locala, protejata de lege in toate tarile europene.