joi, 29 noiembrie 2012

Mobila cires dormitor

Mobila de dormitor Tamos pentru clienti inteligenti. Dormitoare complete incepand de la 8lei.

Mobila dormitor creata special pentru o casa frumoasa si armonioasa. Dormitor clasic, realizat din lemn masiv de fag, finisaj cires, pentru cei care prefera stilul . Mobilier realizat din lemn de fag si panouri aglomerate din lemn, furniruite la exterior cu furnir de cires.

Sifonier usi (corpuri) - nuanta cires. OFERTA Mobila Dormitor PRESTIGE culoarea cires nou. Mobila din lemn masiv (nuc, cires, stejar, fag), combinat cu panouri furniruite . Oferte produse si servicii: mobila dormitor lemn cires. Producatori, distribuitori, furnizori - Dormitor cires, Dormitor lemn. Mobila este disponibila in urmatoarele variante de . Paturi, noptiere, dulapuri, mese de toaleta, banchete, Comanda acum la 0214061.


Dormitor Alex nuc mdf -Mobila Pentru Casa Ta - in Pitesti si Mioveni. Mobila Dormitor in stil clasic, cu fronturi din lemn masiv si carcasa din panouri furniruite cu furnir din lemn de cires in finisaj lucios.


Dormitorul PALERMO CIRES, din front masiv, corp furniruit cires natural, este una dintre cele mai rafinate si deosebite piese de mobilier. Colectia Confort cuprinde cele mai accesibile dormitoare, cu o estetica placuta.


Toate piesele de mobilier sunt realizate din PAL grosime 18mm, in combinatia a . Mobilier la Comanda pentru Dormitor din pal melaminat, culoarea cires cu feronerie de inalta calitate, marca Blum Austria.