joi, 15 noiembrie 2012

Camere frigorifice

Camere frigorifice refrigerare+congelare. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Oferte pentru camere frigorifice de refrigerare si congelare.

In cazul in care nu vi se potrivesc urmatoarele dimensiuni va rugam completati formularul de mai jos! Camere frigorifice - refrigerare congelare.


Importam camere frigorifice de diferite modele si dimensiuni cu un raport excelent calitate-pret. Camere frigorifice noi si second hand Promotii aer conditionat.

Coldmit comercializeaza o gama foarte variata de aparate de aer conditionat la preturi . Celsius cu un volum de mc, din panou tip sandwich de mm grosime echipata cu usa batanta cu dimensiunile . Camere frigorifice de refrigerare, de maturare, modulare, pentru vapoare, de tip clean-rooms, mortuare. Camere frigorifice si tuneluri de congelare. Iceberg srl sibiu camere frigorifice din panouri sandwich ,orice dimensiune si forma.


Va oferim o gama larga de camere frigorifice, instalatii frigorifice, precum si servicii de reparatii compresoare frigorifice cu plata in rate si sistem buy-back. Camera frigorifica din Frigotehnie de la importatori, prestatori servicii, producatori directi prezenti pe Bizoo. Descoperiti camera frigorifica la preturi reduse .