joi, 21 iulie 2011

Vatelina pentru perne pret

Se foloseste ca umplutura pentru perne, jucarii din plus, obiecte textile de artizanat. Umplutura Superball pentru perne si alte obiecte textile.


Pretul vatelinei fiind in functie de greutate sau latime.

Oferte produse si servicii: vatelina perne. Producatori, distribuitori, furnizori - Vatelina pt saltele, Vatelina pt pilot. Producere de umpluturi pentru pilote, plapume, perne, saltele,.


Umpluturi pentru pilote, vatelina, melana.

Produse din categoria 'Puf pentru Perne si Umplutura':. Vand melana vatelina umplutura perne pilote plapuma. Perna pt calatorie, pt gat, din vatelina, fata lavabila . Am auzit doua variante – vatelina sau umplutura pentru perne. Minet Conf, doar ca fiind distribuitori, o sa fie si preturile mai mari. In diverse forme, dimensiuni si variante de umluturi Alcam va ofera la pret de.


Va oferim o gama diversificata de tipuri de vatelina. Domenii de utilizare : productia de mobilier; confectii imbracaminte; confectii textile pentru casa : perne, . Cele mai mici preturi din piata - materiale textile si umplutura pt.

Destinata industriei mobilei si a confectiilor. Umpluturi pentru pilote, plapume,perne,saltele. Preţuri incredibile pentru vatelina în Bucuresti (România) de la compania S. Producerea de umpluturi pentru pilote, plapume, perne, saltele, etc. Obtineti cel mai bun pret pentru VATELINA pe Afacerist. Este scarmanata (daracita) facuta paturi lungi sau vrac,pentru perne,pilote tapiserii,saltele etc.


Preturi incepand de la lei ml plus TVA.