luni, 18 iulie 2011

Domus nuvo paturi

Producător de mobilier tapiţat, colţare de sufragerie, holuri, canapele şi fotolii. Strada Varful cu Dor, Nr: 9000CONSTANTA. Producator; Distribuitor; Furnizor de servicii.

Ana-Maria Durbaca, DOMUS Tags: Mobila dormitor, mobilier dormitor, dormitor, dormitoare, pat, pat dublu, dulap, dulap cu usi glisante, amenajare dormitor, . Daca iti permite bugetul, sunt altceva decat Domus Nuvo, dar si in alta . DOMUS mobila - o fabrica etalon in productia de mobilier unicat la comanda. DOMUS MOBILA asigura gratuit: DESIGN , PROIECTARE , TRANSPORT si .

Afla informatii referitoare la Magazinul Mobila Domus Nuvo. Afla informatii referitoare la Domus Nuvo Mobila.

Detalii produs: Pat cu somiera si sistem de ridicare. La firmele mari (gen Domus Nuvo, Mobexpert, Elvila), uitându-mă la. Tamplarii sunt pe strada Oborului, am vazut ca faceau paturi si alte . Madaluta cei de la Domus Nuvo fac orice fel de mobila la comanda si e de. Am fost la ei, dar nu fac paturi etajate k au zis k materialele lor nu . Mobila la comanda Constanta - mobilier si canapele produse de Kera Furniture, magazin de mobila in Constanta.


Producător de saltele, folosind tehnologia utilizată de parteneriul italian omonim. Include date despre produse, reţeaua de distribuţie şi activitate. Domus nuvo se ocupa cu producerea de mobilier tapitat, coltare, coltare de sufragerie.


Productie mic mobilier: mese si scaune, paturi, seminee, diverse jucarii, . Domus Nuvo : Cea mai mare fabrica de mobila si tapiterie din Constanta, strada. Canapele extensibile, Canapele piele, Canapele fixe, Coltare, Paturi tapitate,.