joi, 28 iulie 2011

Hotel mara sinaia booking

Hotelul Mara din stațiunea montană Sinaia beneficiază de o locație liniștită pe un deal, înconjurat de pădure și munți. Hotelul Rina Sinaia beneficiază de o locație centrală, la minute pe jos de Parcul Dimitrie Ghica. Hotelul Mara intregeste peisajul arhitecural al cartierului Platou Izvor, aflat la intrare in statiune, pe partea stanga a .

Hotel Mara din Sinaia, fostul Holiday Inn Resort Sinaia, este singurul hotel de pe Valea Prahovei care a facut parte dintr-un lant hotelier international de renume . Tarife de cazare la Hotel Mara: de la 242. Cat costa o camera la Hotel Mara Sinaia si cum poti face o rezervare online sau telefonic. Instituţie de cazare, cu acreditare de trei stele, prezintă informaţii despre dotări, tarifele practicate, facilităţi şi referinţele de contact, cu posibilitate de rezervare .

Cazare online cu mari reduceri la Hotel Mara Sinaia. Alte facilități ale Hotelului Mara includ o sală de fitness, recepție cu. Hotel Mara Sinaia - booking, accommodation, prices. Book Hotel Mara, Sinaia on TripAdvisor: See traveler reviews, candid photos, and great deals for Hotel Mara, ranked #of hotels in Sinaia and rated . Aflat la citiva kilometri distanta de centrul localitatii Sinaia - la o distanta de 1km de Bucuresti si km de Brasov - Hotelul Mara, inaugurat in . Early BookingHotel Vizitat de Jeka; Hotel ROYAL WINGS ANTALYA.


Aflat la citiva kilometri distanta de centrul localitatii Sinaia - la o distanta de 1km de Bucuresti si km de Brasov. Hotel Mara Sinaia Romania, oferte last minute 201 oferte early booking 201 imagini, descriere, informatii si comentarii.

Găsiţi oferte ieftine de cazare în Sinaia. Cazare Sinaia 2016: tarife, poze, comentarii de la turisti. Unitatea se afla pe dn langa Hotel Mara, la intrare in Sinaia dinspre Bucurest. Hotelul Mara din Sinaia are in fiecare camera dotari precum televizor color, minibar,.


Text link: Hotel Mara, Sinaia, Romania - Booking.