luni, 25 iulie 2011

Scule de pescuit de vanzare

Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru sport. Vand Minciog Pescuit Handmade Stare Buna !

Anunturi pe publicu articole pentru pescuit sportiv second hand si. Vand lanseta bolo Trabucco Astore cu lungimea de 6m din carbon cu inele sic, actiun.


Cumpara Accesorii Pescuit cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Husa FL Metri Calitate Superioara Compartimente si Manere .

Vanzari - articole pescuit : dai un ban, da' stai in fata. Cumpara Articole Pescuit de la eMAG la preturi avantajoase. Van Mulinete Daiwa Samurai 35Si Sweepfire Vizite: 18 AnthonyM, 1ron, 10.


Lansete telescopice model King-Allround 360-4. Vand la pachet lansete sonik sk de 6m, inel de plecare de 5 inel la capatul lansetelor de 16mm, in stare exceptionala, aproape noi folosite la. Introducere : un pescar de crap tre sa stie escuitul la crap se face cu lansete lungi de pana la (90fiind cea mai buna alegere) . Vanzari Articole Pescuit - Lansete, Mulinete, Vergi, Rod pod-uri, Suporti, Nada, Momeala, Carlige, Ancore, Accesorii Diverse.


Anunturi de vanzare-cumparare - numai pescuit. Vanzari articole pescuit second-hand has 9members.

Sectiune dedicata anunturilor de vanzare sau cumparare de scule de pescuit. POT POSTA DOAR PERSOANELE CARE NU AU CA SCOP . Barca plantat nadit pescuit noua cu garantie. Preț crescător, Preț descrescător, De la A la Z, De la Z la A, În stoc, Referință crescător, Referință descrescător.


La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria ARTICOLE PESCUIT. Preturi pentru ARTICOLE PESCUIT de la lei.