miercuri, 13 iulie 2011

Spalier kinetoterapie

Spalier sau scara gimnastica produs de Artimex Sport, dimensiune 2x 85cm. Oferte de Spalier gimnastica, Capra gimnastica si lada gimnastica, materiale.


Artimex Sport, pentru locuinte, sali de fitness sau cabinete de kinetoterapie.

Executam spaliere gimnastica si kinetoterapie, la comanda, pe diverse dimensiuni. De la spaliere pentru gimnastica copii, juniori cu dimensiunea de 220x70x10 . SINGLE WALL BARS (spalier simplu), x 2cm.


DOUBLE WALL BARS (spalier dublu), 1x 2cm.

Iata care sunt dotarile salilor noastre de kinetoterapie. Spalierul asigură condiţii optime pentru dezvoltarea tuturor grupelor musculare, în mod special a celor .

Produse KINETOTERAPIE Noutati si oferte speciale. Spalierul Reha sau pentru recuperare medicala, este produs de Artimex Sport. Setul pentru kinetoterapie sau fitness este compus din: spalier din fag 2. Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda,.


In aceasta perioada se pot incepe exercitiile la spalier, din atarnat: a. Spalier individual de gimnastica cu dimensiuni de2100x80 pentru cabinete de kinetoterapie si locuinte. Spalier pentru gimnastica cu inaltimea de 2. Cu mainile prinse de prima șipcă a spalierului se execută trageri în brațe.


Localizare: Home Kinetoterapie Exercitii pentru scolioza.