joi, 28 iulie 2011

Stropirea pomilor fructiferi cu piatra vanata

Pepiniera Cornesti, pomi fructiferi, soiuri pomicole, plantarea pomilor. PIATRA VANATA se dizolva 2gr in l de apa fara var (kg = l apa) sau se poate . Etichete: champion, fungici funguran, piatra vanata, pomi fructiferi,.

Cine are ceva informatii despre stropirea pomilor fructiferi:. PIATRA VANATA se dizolva 2gr in l de apa fara var (kg = l apa) sau se . Stropirea pomilor fructiferi este unul dintre procesele pe care trebuie să.


Stropiri la pomii fructiferi cu sulfat de cupru-spraying fruit trees.

Stropirea si tratamentul pomilor fructiferi. PIATRA VANATA se dizolva 2gr in l de apa fara var (kg = l apa) sau se poate face si cu . Se face o imbaiere a pomilor cu unul din urmatoarele uleiuri horticole:. Noi am ratat stropirea cu piatra vanata din februarie doi ani la rand si am avut. Pe langa pomii fructiferi puteti stropi cu suuces si arbustii fructiferi cu . Numită și piatră vânătă, zeama bordeleză este o soluție perfectă!


Zeama bordeleză este folosită pentru protejarea pomilor fructiferi (piersici, caiși, pruni, meri). Zeama bordeleză rămâne activă circa zile după stropire.


Tratarea-Stropirea pomilor fructiferi: toamna-iarna-primavara (in repaus vegetativ), Specii de pomi (mar, par, cires, gutui, visin) si vita de vie.

Totul despre Zeama Bordeleza - Sulfat de cupru (piatra vanata) Lapte. Insecticidul cu care am stropit azi mai are efect daca maine stropesc cu .