miercuri, 20 iulie 2011

Pensiuni langa cluj cu piscina

Cazare Cluj: Belis, Cluj Napoca, Valea Draganului, Turda, Marisel si altele: alege printre cele mai bune oferte cazare pentru Cazare in Cluj cu Piscina. Rezervari directe cu proprietarii de pensiuni din judetul Cluj, preturi mici.


Cazare judetul Cluj 20- tarife, poze, comentarii de la turisti.

Casa Alegria locatie noua, situata in Turda vis-a-vis de supermarketul Penny, langa soseaua nationala va asteapta cu camere primitoare pentru un sejur de . Pensiunea La Mesteceni - la mesteceni, pensiune, salicea, ciurila, cluj-napoca - cluj, romania, cazare, masa, agrement, loc de joaca. Unitati de cazare in Cluj - piscina exterioara, rezervare gratuita, fara taxe ascunse.


Ciubar din lemn, Piscina, Saune, Piscine, Piscina exterioara.

Servicii wellness: Baie de aburi, Servicii masaj, Sauna finlandeza, Baie de aburi, Bar langa piscina, Sauna cu ulei esential, Terasa pentru plaja, Pat de masaj, . Cazare langa orasul Cluj Napoca in localitatile Floresti, Gilau sau Apahida la pensiuni si hoteluri ce va ofera o alternativa la cazare in zona Cluj Napoca, . Cazare la Pensiunea Casa Zanelor in Floresti langa Cluj Napoca in judetul Cluj, la pensiune de stele - pensiuni in cluj. Asezata in vale langa lacurile din masivul Retezat, ideal pentru relaxare si drumeti.


Cluj Pensiunea Cabana IRIS se afla in Parcul Natural Muntii Apuseni, la o . Piscina cu Apa Calda Cluj in Aer Liber de la Hotel Pensiune Mellis cu Apa Deosebit de Curata si Limpede e. Va puteti bucura de piscina Cluj la pensiunea Mellis, ori de cate ori aveti nevoie sa va racoriti si sa va.