joi, 21 iulie 2011

Pahare de unica folosinta din carton

Pahare carton personalizate productie proprie, ambalaje carton, bag. Pagini similarepahare carton bauturi calde si reci, cutii caton stratificat.

Pahare carton VENDING - productie proprie - personalizate si albe. Produs de unica folosinta pentru cafea si bauturi calde.


Avem pahare de carton personalizate, dar si capace si ambalaje de carton.

Pahare si Palete pentru automate cafea vending. Pahare de carton speciale pentru distribuitoarele automate de cafea si bauturi calde (vending). Produsul este de unica folosinta recomandat pentru sistemul . Bar si cafenea - Take away - Pahare carton pentru bauturi calde.


Pahare de unica folosinta din carton, speciale pentru bauturi calde, cu cpac, model . Pahare unica folosinta albe 200ml 100buc Flo. Pahare plastic si carton, tacamuri, tavite.


Personalizare caserole carton, IML, plastic.

Pahare vending pentru automate de cafea, palete . Comparati preturile magazinelor online la Farfurii, pahare de unica folosinta gasiti cel mai mic. LAVAZZA Pahare Lavazza carton mari To Go 8oz 1bucati.


Solutii pentru ambalaje alimentare de unica folosinta. Ambalajul este un material (hârtie, carton, masă plastică etc.) în care se.


Cod Produs: Nu se aplică Categorie: Articole de unica folosinta. Pahare din carton de unica folosinta, pentru bauturi calde.


Pahare Carton Vending sau pahare din carton “To Go”, tratate antistatic, de unica folosinta, speciale pentru a fi folosite in distribuitoarele de cafea cu o . Compania este primul producator de pahare de carton de pe piata. Descoperiti pahare carton la preturi reduse (1produse).


Pahare de unica folosinta din plastic sau carton si accesorii.