vineri, 15 iulie 2011

Geam tripan pret mp

Modele variate pentru foile de sticla: low-e, clar, mat, reflexiv, decorativ, oglinda. Culoare Alb, deschidere simplă; Tripan Solar4S + Low-e + Clar 44mm . Atentie,nu se foloseste la suprafete mari de sticla(maxim mp!).

Este un coeficient testat si este valabil pt. TERMOPANE preţuri-configuraţii-cotaţii - La termopane, ca viitori beneficiari, primul şi cel mai năucitor.


Pretul la geam tripan este eur, deci o economie de eur. Ferestre din lemn triplu strat +sticla triplanpostăriDec 2011Sa construim o casa 20- Tamplarie si geamuripostărifeb.

Ma gandesc sa imi schimb termopanele si incep sa caut oferte de pret pentru ferestrele casei . Geamul tripan este un termopan care are foi de geam lipite in loc de. Ferestrele cu geam tripan din profile GENEO reprezintă o inovatie unica, ultramoderna. Folosirea unui geam de tip tripan în locul unuia similar de tip termopan poate. Diferenţa de preţ este dată de câteva caracteristici tehnice.


Tripanul este geamul termoizolant format din trei foi de geam. Acest lucru permite o izolare fonica mai buna, dar nu neaparat una termica mai buna.